HJEM
KONTAKT OSS
OM OSS
AKTUELT

AKTUELT

Myldring etablerer nytt kommunikasjonsbyrå for mat- og landbruksnæringa

Vi brenner for at flere skal verdsette, kjøpe og spise norsk mat. Derfor etablerer vi i samarbeid med Rethink Food og Våren kommunikasjonsbyrået Gjete.

Les mer

Kvinnelige bedriftseiere er bra for verden

Kvinnelige bedriftseiere tar andre valg enn menn. Derfor blir kvinnelige gründere sett på som et verktøy for å nå FNs bærekraftsmål. Vi skulle bare ønske det var litt flere av oss.

Les mer

4 grunner til at flere nordmenn bør eie egen arbeidsplass

Myldring sin eierskapsstruktur er inspirert av samvirkeforetaksmodellen, som i praksis betyr at det er de ansatte som eier selskapet fremfor investorer. I dette blogginnlegget gir vi deg fire grunner til hvorfor vi mener flere selskaper i Norge bør være ansatteid.

Les mer

Derfor kommer ikke små og mellomstore bedrifter i gang med bærekraftarbeidet

Skal vi lykkes med det grønne skiftet, er vi avhengige av å ha små og mellomstore bedrifter med på laget. I dette blogginnlegget oppsummerer vi de vanligste årsakene til at SMB-er ikke kommer i gang med bærekraftarbeidet.

Les mer

Tips til kvinner i mannsdominerte yrker

I denne teksten har Britt Godtlund, tidligere daglig leder i Kvinner i Skogbruket, kommet med sine beste tips til kvinner i mannsdominerte yrker.

Les mer

Interessert i å sitte i et styre, men usikker på hvor du skal starte?

Dette mener eksperter er viktig å tenke over før du takker ja til et verv i et styre.

Les mer

Slik rustet modellkarrieren meg for et liv som gründer

For mange er kombinasjonen ‘modell, økonom og gründer’ en unaturlig sammensetning, men for Sara sin del rustet det henne for gründerlivet.

Les mer

Myldring på trykk i Dagens Næringsliv

Juni 2020 trykket Dagens Næringsliv vårt debattinnlegg om nedgangen i støtte til kvinner i innovasjonsprosjekter fra det offentlige.

Les mer

3 grunner til at kvinner sier nei til å holde foredrag

Hvorfor er det så mange kvinner som sier nei til å holde foredrag? Daglig leder i Myldring reflekterer over hvorfor det har blitt slik.

Les mer