Myldring-teamet er tverrfaglig sammensatt med kompetanse innen økonomi, forretningsutvikling, strategi, markedsføring og kommunikasjon.
Synnøve Hokholt Sagafos er siviløkonom fra Norges Handelshøgskole. Det var Synnøve som i 2018 startet Myldring sammen med Anders Waage Nilsen. Den gangen handlet Myldring om events. I tillegg til Myldring, driver Synnøve også Tre løk og en franskmann.
Sara Skjoldnes Adams har en litt uvanlig bakgrunn. Hennes karriere startet som modell fra 14-årsalderen. Få skoler er så lærerike som modellyrket, som tok henne til London. Siden tok hun en bachelor i økonomi ved Norges Handelshøgskole. I 2020 flyttet hun til Norge og ble medeier i Myldring.
Siv Hatlen Heimdal startet også yrkeskarrieren som 14-åring, men i en litt mer traust jobb som resepsjonist på en campingplass. Hun har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo, har jobbet med tv-produksjoner og i mediebransjen, før hun ble kommunikasjonsrådgiver i Norsk Landbrukssamvirke. I tillegg til Myldring, har Siv også etablert Rethink Food.