HJEM
KONTAKT OSS
OM OSS
AKTUELT

Myldring etablerer nytt kommunikasjonsbyrå for mat- og landbruksnæringa

Helt siden Myldring startet opp i 2018 har vi med stor iver hjulpet kunder med tjenester knyttet til kommunikasjon, arrangement og bærekraft.

Etter at Siv Heimdal kom inn på eiersiden i 2021, har en stor andel av kundene våre blitt kunder som jobber i mat- og landbruksnæringa. Dette er kunder som deler samme visjon som oss: At flere skal verdsette, kjøpe og spise norsk mat produsert på en bærekraftig måte.

Etter hvert som tiden har gått har vi sett et behov for å spisse oss, og bli et rendyrket kommunikasjonsbyrå. Endelig er tiden inne for å fortelle at vi har valgt å etablere Gjete – et kommunikasjonsbyrå spesielt rettet mot aktører innen norsk mat og landbruk.

Har med Rethink Food og Våren på eiersiden

Vi er også så heldige å ha fått med Rethink Food og Våren på laget. At nettopp disse selskapene er med på eiersiden, er ikke tilfeldig.

– Dette er selskaper som tenker fremtidsrettet og nytt, samtidig som de kjenner næringa godt. Det er noe vi synes er en stor fordel når vi skal hjelpe mat- og landbruksaktørene med å nå ut med sine budskap, sier Sara Skjoldnes Adams, daglig leder i Gjete

Mange bedrifter og organisasjoner uttrykker frustrasjon over at de ikke finner kommunikasjonsbyråer med god nok kompetanse på norsk mat- og landbruk.

– Vi brenner for å formidle de mange, gode historiene fra norsk matbransje. Sammen vil vi være et kompetent miljø med lang erfaring med å kommunisere budskap fra en kompleks næring, sier Skjoldnes Adams.

Trenger du hjelp med å formidle gode historier?

Trenger du hjelp med å formidle gode historier om mat og landbruk? Vi er et kommunikasjonsbyrå som er ekstra gode på nettopp dette, men vi tar også oppdrag fra andre typer virksomheter.

Tenker du at Gjete er et byrå som kan passe for deg og din bedrift? Ta kontakt med oss på sara@gjete.no, så sørger vi for at du kan gå hjem med lave skuldre.